cat-right
 

Zumba

Zumba a Vital Force Női fitness stúdióban

Zumba Fitness2011-ben elindult stúdiónkban a Zumba mozgásforma, mely most hódit igazán Magyarországon! Immáron két oktatóval (Ágival és Nonóval) várunk mindenkit óráinkon! 

ZUMBA a legújabb őrület, amely jókedvre derít, alakot formál, miközben egyszerűen csak bulizol!!!

A szó a zumbear kolumbiai szlengből ered.
Jelentése: „gyorsan mozogni és szórakozni”.

A zumba, Latin – amerikai táncstílusokon alapuló, vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal tarkított fitness program.

Kolumbiából származik, Beto Perez nevéhez fűződik. Beto egyik fitness órájára, annyira sietett, hogy nagy kapkodásban otthon felejtette az órára összeállított zenei anyagot, amit csak a fitness – centerbe érve vett észre. Az órát meg kellett tartania, de nála csak az általa kedvelt Latin salsa és merenque számok voltak, így latin zenére tartotta meg az órát.
A tanítványoknak annyira tetszett, hogy az óra végén azzal a kéréssel fordultak Betohoz, hogy a jövőben is tartson hasonló órákat, ha lehetséges.
Így született meg a Zumba Fitness – Party, amely az elmúlt 10 év során hatalmas népszerűségre tett szert.

A zumba, a Latin táncokból közkedvelt csípő és törzs mozdulatokat kötelezően beemeli a mozgásanyagba. Nincs hosszantartó koreográfia, így kevesebb figyelmet igényel.

A koreográfiában, a méltán kedvelt Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, Calypso, Quebradita, Bachata, Samba mellett még sok – sok táncstílus felfedezhető.  Így, mindenki megtalálhatja az óra folyamán a hozzá legközelebb álló táncstílust!

Mikor válaszd a zumbát:

  • Ha kedveled a felpörgető latin ritmusokat
  • mozgásra, kikapcsolódásra vágysz
  • fogyni akarsz
  • vagy egyszerűen csak jól akarod érezni magad

Neked a Zumbán a helyed!

Gyere és próbáld ki magad!!!

Amennyiben sikerült kedvet csinálnunk egy pörgős, jó hangulatú edzéshez, szeretettel várunk fitnesz termünkben!

  4761 megtekintés