cat-right
 

Protein Bar

Protein bar

Protein bárunkban bármikor lehetősége nyílik arra, hogy a fárasztó edzés után egy finom krémes fehérje turmix-al bevigye a megfelelő tápanyagokat és “leöblítse” az edzés fáradalmait.  Nálunk mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb és legmegfelelőbb táplálékkiegészítőt, azonban, ha nem biztos benne, hogy mit is kell szedni csak kérje munkatársunk segítségét és szakszerűen elmagyarázzák és segítenek kiválasztani a megfelelő terméket.

Zsírégetésre, tömegnövelésre, szálkásításra, egészséges életmódhoz… keres táplálékkiegészítőt, vagy úgy érzi, hogy nem vagy csak nagyon lassan fejlődik már az edzések során – próbálja ki termékeinket és meggyőződhet róla, hogy nem a levegőbe beszélünk… Termékeink 100%-an biztonságosak és nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot! Termékeink gyógyszertári minőségűek, melyről az alábbi linken olvashat bővebben: Best Body Nutrition – táplálékkiegészítő

Nálunk nem szükséges megvásárolnia egy komplett csomagot, bármikor meg kóstolhatja és esetlegesen az alapján el tudja dönteni, hogy melyik ízvilág tetszik Önnek –  mint azt feljebb említettek itt a helyszínen el is fogyaszthatja, így otthonában nem kell tárolni és nem kell az edzésekhez hoznia magával. Rengeteg termék és íz közül választhat, így érdemes kóstolgatni. (pl Premium Proteinünk – mely 3 komponensű fehérjét tartalmaz 14 féle ízben kapható)

Amennyiben kedvet kapott és szeretné megkóstolni termékeinket, szeretettel várjuk protein bárunkban!

  3454 megtekintés