cat-right
 

Önvédelem nőknek

Önvédelem nőknek

Minden embernek szüksége van egyfajta alap védelemre , ezek a tanfolyamok / oktatások az alapok elsajátítására adnak lehetőséget és segítséget nyújthatnak, ha baj van.  Természetesen egyik esetben sem kell “hősködni” és inkább kerülni kell a konfliktust, de ha már nem lehet ezek elől kitérni akkor jól jöhet a tanfolyamon tanultak. Ezek a védekezési módszerek megtanítanak bennünket, hogy ha elgáncsolnak, ha kiakarnak rabolni fegyverrel (pisztoly, kés…) vagy ha veszélyeztetik testi épségünket értékeinket akkor mit tehetünk, hogyan eshetünk, hogy ne sérüljünk, milyen mozdulatokkal védhetjük ki ezeket a támadásokat… Sajnos a mai világban már ilyen és ehhez hasonló problémákra is kell gondolni.

A tanfolyam vezetője Nyakó László (ny. r. alezredes) a zalaegerszegi Dózsa György ált. isk. volt testnevelő tanára, majd a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola testnevelője, rendőri közelharc- és intézkedés taktikai oktatója, több rendőrségi oktatókönyv / tankönyv szerzője és a Klasszikus Japán Kodokan Judo oktatója. Nyakó lászló 35 éve foglalkozik a klasszikus  Japán Judo és Budo kultúrával mely a világ kulturális örökségének része. Vallja, hogy a JAPÁN KODOKAN JUDO nem csak Sport. A harcművészet nem sport, a sport nem harcművészet!

-TÉGY MINDIG JÓT-
ez pár embert megörvendeztet,
sokakat pedig megdöbbent

Amennyiben sikerült kedvet csinálnunk, vagy úgy érzi szükséges az önvédelem alapjait elsajátítani, szeretettel várjuk fitnesz termünkben!

  3858 megtekintés