cat-right
 

Iron Box

Alakformálás felsőfokon! – Iron Box a Vital Force-ban

Definiált izmokra, kemény hasfalra és mindezek mellett kitűnő állóképességre vágysz… akkor neked találták ki az Iron Box-ot! Ez egy tökéletes mozgásforma mely átdolgozza a test minden egyes porcikáját, és fejleszti izomzatodat és persze mindezek mellett egy átlagon felüli kondíciót biztosít…

Nézzük mi is az Iron Box:

Könnyen követhető, erő-állóképesség fejlesztő edzés, amely az ökölvívás elemeire és az általános gimnasztikai gyakorlatokra épül.

Hogyan épül fel az óra:

Az óra első felében megtanuljuk az alapütéseket, a második felében erő-állóképesség fejlesztő (izzadás, zsírégetés, has-hát-láb-far izmainak fejlesztése kerül előtérbe ) cross-training vagy köredzések keretében.

Menet közben is csatlakozhatsz az edzésekhez!

Mindenki képességeinek megfelelően végezheti a gyakorlatokat. Ha szereted a kihívásokat neked ajánlom! Mindazon fitness foglalkozások, amelyekben az iron (vas) szócska szerepel, a legkeményebbek közé tartoznak. Így ezen az órán is garantáltan eléred a célodat, kellő kitartással!

Az IRON-BOXING koncepció nem boksz aerobic, hanem erő-állóképességi edzés, cross-training gyakorlatokkal kombinálva.

Miről is van szó?

Az edző által meghatározott súlyokkal és funkcionális eszközökkel dolgozunk az órán, meghatározott tempóval és ismétlés számokkal. A  súlyoktól az izmok feszesebbé válnak, testünk esztétikusabb látványt nyújt. A megterhelő edzés következtében az anyagcsere felgyorsul, így az edzést követő 1-2 napban a szervezetünk több energiát használ fel a mindennapi tevékenységek elvégzésére, mégpedig a zsírraktárakból.

Gyere el és tarts velünk!

Kezdjünk egy új életformát! Minél hamarabb bekapcsolódsz, annál könnyebben veszed fel a ritmust, sajátítod el az alapgyakorlatokat, és nem fog gondot okozni, hogy lépést tarts velem!

Alakformálás felsőfokon!

Iron Box Vikivel –  keddenként 18.00-19.00-ig és Péntekenként 17.00-18.00-ig.

  4151 megtekintés