cat-right
 

Has Láb popsi 75 percben

Hozd ki magadból a maximumot  a 75 perces Has-láb-popsi órán!

A pénteki edzéseimen 75 perced van arra, hogy kiadj magadból mindent, amit egy fárasztó hét összes nyűge okozott, és kikapcsold (vagy felpörgesd) magad végre! Tehát gyerünk, vegyél részt egy dinamikus, jó hangulatú, koreográfia nélküli, de hatásos  75 perces aerobik órán!

Kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlott, hiszen a célunk a kritikus részek formálása saját testsúlyunk és különböző eszközök használatával (súlyzó, szalag, fit-ball labda, body ball labda, lábsúly, x-co trainer…stb.).Az óra alapos melegítéssel kezdődik, majd egy  intenzív blokk következik, melynek a célja, hogy zsírégető tartományba vigyük fel a pulzust, és ott is tartsuk végig. Az erősítő részben a problémás testrészeket dolgoztatjuk meg keményen minden egyes izomcsoportra minimum 2-3 féle gyakorlat jut.  Az óra utolsó 5-6 percében pedig kellemes zene mellett lenyújtjuk az alaposan megdolgoztatott izmokat.

Amire számíthatsz: minden egyes izomcsoport alapos átmozgatása változatos edzéstervvel és változatos edzésterheléssel, többféle eszköz használatával, amelynek köszönhetően kitűnően fejlődik a fittségi szintünk és vele együtt a fizikális és mentális teljesítőképességünk. Különböző edzésmódszerekkel találkozhatsz (pl köredzés, intervall jellegű edzés, páros gyakorlatok…stb.), amelyek garantálják a fejlődésedet!

Az óra hatása: izomrostok közötti zsírégetés, melynek eredménye a szálkásítás és az izomtónusok kiemelése. Itt a helyed, ha célzottan szeretnél véghezvinni a kívánt alakformálást, s eredményt rövid idő alatt szeretnéd a saját bőrödön tapasztalni.

A has-láb-popsi edzést mindenkinek ajánlom függetlenül az életkorától, edzettségétől! A 75 perctől ne ijedj meg, mert eddig még mindenki végig tudta csinálni az órát, és neked is menni fog, ezt garantálom! 🙂


Ebbe a 75 perces órába minden belefér, ami egy 60 perces be nem!  Gyere és vezesd le a hetet egy jó kis pénteki Has-láb-popsi órával!


Ennek a 75 perces edzésnek az ára is megegyezik a 60 perces edzésével, vagyis 900 Ft-ba kerül.


Várlak sok szeretettel péntekenként 17.00-18.15-ig a Vital Force-ba!

  4941 megtekintés