cat-right
 

Felkészítő edzés

Felkészítő edzés

A felkészítő edzés egy speciálisabb és összetettebb edzésforma, melyet vendégeinknek biztosítunk. Röviden a lényege annyi lenne, hogy ha valamilyen versenyre, sport eseményre szeretne készülni és arra egy adott izomcsoportot vagy komplett test szeretne kidolgozni (mint pl egy testépítő versenyre) akkor az edzők segítségével kifejezetten azokra a pontokra illetve a célnak megfelelően fognak edzeni és felkészülni! Nagyon fontos az ilyen jellegű edzéseknél az elszántság, akaraterő, helyes táplálkozás… és még rengeteg minden ahhoz, hogy elérhessük a célját és felkészíthessük.

A felkészítő edzés sok mindenkinek jó lehet, felkészíthetünk versenyzőket versenyekre, vagy sportolókat akik valamely téren esetleg gyengébbek, vagy olyan embereket akik ugyan meg vannak elégedve magukkal, de szeretnének még többet edzeni mondjuk egy adott izomcsoportra pl: hasra – ekkor kifejezetten speciális has gyakorlatokat kap a vendég és ezzel próbáljuk felkészíteni…

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy szeretne valamilyen sport eseményre felkészülni, vagy Önnek a felkészítő edzésünkre van szüksége, szeretettel várjuk edzéseinken!

  3355 megtekintés