cat-right
 

Body Step aerobic

Body Step aerobic

Általában az emberek a rohanó, stresszes hétköznapok leküzdése érdekében egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra. Ennek elengedhetetlen része a rendszeres testmozgás. Heti kétszeri – háromszori edzéssel már hozzájárulunk a kiegyensúlyozott életvitelhez. Hiszen az edzett, fitt, egészséges ember közérzete, munkabírása és teljesítménye is jóval meghaladja az átlag ember tevékenységét. A Body step aerobic órákat  a dinamizmus, a pörgés, a lendületesség jellemzi. Illetve a mindezekkel járó jó hangulat.
Mindenki számára ajánljuk hiszen az aerobic kortól, nemtől függetlenül ugyanúgy formál mindenkit, valamennyi testrészt és izomcsoportot átmozgatva.

Az órák vidám, energikus hangulatban telnek. Fontos számunkra a vendég és edző közötti megfelelő kommunikáció, hiszen csak a tökéletesen összehangolt csapatmunka segít hozzá a kitűzött cél eléréséhez. A tempót nem csupán a trainer diktálja, a vendégnek is van beleszólása, a legfontosabb számunkra, hogy kivétel nélkül mindenki jól érezze  magát. A vendégek teherbírását és kondícióját figyelembe véve óra végén garantált a felszabadultság, a vendég testileg-lelkileg kicserélődik. Óráinkat a változatosság, sokoldalúság jellemzi. Koreográfiák könnyen követhetőek, lépésről lépésre tanuljuk meg, emiatt kezdőknek is ajánljuk. A step a box erősítőgyakorlatok, illetve talajgyakorlatok elemeit kombináljuk temperamentumos zene kíséretében. Az aerobicnak számos hatása van, néhányat közülük megemlítenék: fejleszti az állóképességet és a mozgáskoordinációt, zsírt éget, növeli az önbizalmat, javítja az alvást és az általános közérzetet, csökkenti a stresszt és a depressziót…

Reméljük, hogy a Body Step Aerobic bemutatkozását olvasva sikerült kedvet kapnod és vagy annyira lelkes és bevállalós, hogy minél hamarabb ellátogass óráinkra. Továbbra is szeretettel várok minden új és már meglévő mozogni vágyó vendéget!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk Body Step Aerobic óráinkon!

  4175 megtekintés