cat-right
 

Alakformáló Body Balls

Alakformáló Body Balls óra Zalaegerszegen csak a Vital Force-ban!

A Body Ball egy speciális kis labda, amely az edzés során sokrétűen felhasználható:préselhető, markolható, görgethető, és hajlatokba helyezhető. Az izomcsoportokat egyedi módon dolgoztatja meg, növeli a gyakorlatok hatékonyságát. A színes kis eszköznek pszichikai hatása is van: oldja a stresszt és megnyugtat. Az óra első felében a cardio gyakorlatoké főszerep (koreográfia nélkül) a második részben pedig a talajon végzett gyakorlatoké a főszerep.
Nemcsak zsírégető és alakformáló hatása miatt olyan népszerű ez az eszköz, hanem elősegíti a helyes testtartás, megszünteti a hát- és gerincproblémákat, ezért különösen ajánlott azoknak, akik ülőmunkát végeznek. Ezeken kívül fejleszti az egyensúlyt , növeli az állóképességet. Fejleszti az egyensúlyt, és az állóképességet. Növeli a hajlékonyságot, az ízületi mozgékonyságot. Javítja a testtudatot.
A Body-Ball edzés bárkinek ajánlható, mivel könnyen követhető, ugyanakkor mindenki számára kihívást jelentő gyakorlatokat tartalmaz. Minden izomcsoportot átmozgat, de leginkább a kritikus területekre helyezi a hangsúlyt, mint a has, a comb és a fenék. Előtérbe helyezi a törzsizmokat, amiben eltér a többi alakformáló edzéstől.

Várlak sok szeretettel péntekenként 17.00-18.00-ig: Bános Enikő
( OKJ bizonyítvánnyal rendelkező Sportedző, Személyi edző, X-Co trainer, spinracing oktató)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel várunk Alakformáló Body Balls óráinkon!

  4346 megtekintés