cat-right
 

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Ebben a menüpontban és az ide tartozó legördülő sávban fitnesz stúdiónk szolgáltatásairól olvashat és tájékozódhat. Az oldalt és a menüpontot folyamatos frissítés alatt tarjuk, mivel a szolgáltatási köreink is folyamatosan bővülnek, ezért érdemes többször visszalátogatni.

Szolgáltatásainkat próbáltuk úgy kialakítani, hogy minden vendégünk számára optimális legyen, mind a létszám és mind az időpont. Mivel mára már több teremmel rendelkezünk, így könnyedén megoldjuk az egy idejű tornák, órák lebonyolítását. Ha szolgáltatásaink között jelenleg nem találja meg azt az órát melyet Ön szeretne látogatni, keresse fel ügyfélszolgálatunkat és érdeklődjön, mivel elképzelhető, hogy éppen bevezetés alatt van és nem került még fel a listánkra / órarendünkbe. Ha Ön csoportosan jár vagy jönne hozzánk barátaival és nem felel meg valamelyik időpont jelezze ezt  ügyfélszolgálatunkon és megpróbálunk egy új időpontban is indítani az aktuális órából amennyiben azt órarendünk telítettsége még engedi.

Mint azt láthatják, teljesen rugalmasan kezeljük az órarendünket és minden esetben próbálunk  vendégeinkhez igazodni! Fitnesztermünkben garantáljuk a családias légkört az állandó odafigyelést és segítségnyújtást! Hozzánk bátran jöhet kérdéseivel, problémáival, szakmailag felkészült munkatársaink állnak rendelkezésükre!

Vendégeink az alábbi szolgáltatások közül választhatnak, melyek gondoskodnak a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséről:

A fenti linkekre kattintva többet tudhat meg tornáinkról / óráinkról vagy szolgáltatásainkról.

  18054 megtekintés