cat-right
 

Meditációs programsorozat Zalaegerszegen

2014. október 15. szerda, 16:37

meditacios_kepTe a KAPCSOLATAID vagy, a kapcsolataid által létezel. Ezért nagyon fontos rendbe hozni a kapcsolatainkat! A MEDITÁCIÓS PROGRAMSOROZAT első állomása a kapcsolat Önmagunkkal, ha ez a kapcsolat rendeződik, akkor az kivetül a külvilágba, ha a kapcsolat saját magammal szeretettel teli és ott van az Önelfogadás, ha ez a kapcsolat harmonikus, akkor az az egész életemre, élet minőségemre, egészségemre, anyagi helyzetemre kihat, minden rendeződik körülöttem.

“Ahhoz, hogy jó kapcsolataid legyenek, először magaddal kell kezdened a munkát és nem a másikkal. Lásd meg, hogy ki vagy te, fogadd el magad úgy, ahogyan vagy és szeresd magad úgy, ahogyan vagy. Amint ez megtörténik, a másik személy elkezd egy nagyon természetes módon úgy látni, úgy elfogadni és szeretni téged, ahogyan vagy.” Sri Bhagavan

Ez a kulcs a harmonikus, boldog kapcsolatokhoz: Önmagunk tisztelete, szeretete és elfogadása.

Ez a program egy kezdő lépés Önmagunk megismerése felé. Ez nagy belső őszinteséget és elszántságot igénylő belső utazás. Az elfogadása annak, akik vagyunk, valamint az Önszeretet olyan kulcs, ami hatalmas változásokat nyit meg az életünkben. Az alapok letétele feltétlen szükség ahhoz, hogy, tovább építkezhessünk. Különböző gyakorlatokkal, tanításokkal és vezetett meditációval, valamint a DEEKSHA energia segítségével megtehetjük most ezeket a lépéseket Önmagunk felé. 

Várok mindenkit sok szeretettel!

Kérlek továbbítsd ismerőseidnek ezt a lehetőséget.

Major Andrea / Mendy / Egység Tréner

 

Helyszín: Zalaegerszeg, VITAL- FORCE, Iskola köz 3.

Időpont: 2014.11.02. vasárnap 16.00-18.30

Hozzájárulás: 3 500 Ft/fő

Előzetes bejelentkezés szükséges! T +3630/604-6637, major.mendy@gmail.com

  1756 megtekintés
Módosítás dátuma: 2014. október 21. kedd, 14:43